fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Intro to Tantra @Nieuwe Yogaschool

24th November 2023 @ 19:00 - 23:00

De workshop wordt gegeven door Stef Kroon & Karlijn Kouwenhoven

 

Deze avond is voor iedereen die nieuwsgierig is naar de prachtige wereld van tantra. Speciaal in deze tijd waarin we overlopen van drukte, prikkels en prestatiedrang, geeft tantra concrete handvaten om in het ‘hier en nu’ te zijn, uit het hoofd en in t lijf. En vooral om echter en dieper contact te maken met jezelf en met je omgeving. Je zult meer verbinding ervaren met het wezenlijke in jezelf en met de ander gaat het meer stromen. Wanneer maak je nog echt tijd om met volledige aandacht te voelen?

Wat gaan we doen?
Uit het grote aanbod van tantra hebben we de mooiste oefeningen voor je verzameld als een laagdrempelige, vrolijke kennismaking met de wereld van tantra. We gaan aan de slag met beweging en adem, zittende meditaties, streling en specifieke tantrische meditaties vanuit een eeuwenoude traditie. Je gaat zo vernieuwd hart contact maken, echt voelen en je kwetsbaar opstellen. Jezelf en je mede reisgenoten op een diep en ander niveau ontmoeten, je cellen worden wakker, staan aan, energie komt terug en sleur vertrekt.

De workshop is gericht op intimiteit en niet op seksualiteit, geschikt voor iedereen en niet naakt.

Over Stef 

Stef beweegt zich nu ruim 10 jaar op het pad van tantra heeft vele trainingen gedaan bij verschillende tantra organisaties, en is lid van het team van Wildtantra. Zijn spiritu-ele naam is Safar wat innerlijke reis betekent. Hij heeft deze naam ontvangen van Pema Gitama van WildTantra. Stef is jarenlang senior partner geweest van KPMG, is gecertifi-ceerd MMS coach, heeft vele opleidingen bij Phoenix gedaan en heeft een praktijk als persoonlijke en zakelijke coach.


Safe space

Wees welkom bij deze Tantra workshop in Amsterdam, we zullen een ‘safe space’ creëren en geen zorgen, er komt geen naaktheid bij kijken. Je zal ervaren hoe het is van je hoofd naar je hart en lichaam te bewegen. Het verbinden met je emoties, en het verbinden met jezelf op een dieper niveau van waaruit je ook met anderen kan verbinden.

This workshop will be offered in Dutch (English spoken if needed).

Datum: Vrijdag 24 november, 2023
Tijd: 19:00 – 23:00
Locatie: De Nieuwe Yogaschool
Prijs: €75,00
Voor wie: iedereen die geïnteresseerd is in de wereld van Tantra (geen ervaring nodig)

TICKETS & DETAILS:
https://denieuweyogaschool.nl/club_portal/show_workshops/67752

Details

Date:
24th November 2023
Time:
19:00 - 23:00

Venue

De Nieuwe Yogaschool
Laurierstraat 190
Amsterdam, Netherlands
+ Google Map